Δευτέρα 26 Απριλίου 2010
Red hot chilli peppers
Σχεδόν κάθε φορά που μαγειρεύω, προσθέτω 3 καυτερές πιπερίτσες στο φαγητό. Όταν σερβίρω στη μικρή, προσέχω να μην έχει καμία το πιάτο της. Αλλά έτυχε κι έλειπα. Πατέρας και κόρη αποφάσισαν να φάνε χθεσινό σπανακόρυζο. Και της έλαχε η πιπερίτσα. Και τρελάθηκε! Αφηνίασε, της γύρισαν τα μάτια.
Πρώτα η ρακή, μετά η πιπεριά...και ύστερα απορούμε που κάνει συνέχεια παλαβομάρες αυτό το παιδί...
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
2 σχόλια:
Καλέ, στο σπανακόρυζο πιπερίτσα; Μου θύμισες αυτό που λένε για το πιπέρι, που το βάζουν και στα λάχανα όσοι το έχουν μπόλικο :))))
Πάντως μην ανησυχείς, τις παλαβομάρες δεν τις κάνει από τις ρακές και τις πιπεριές (DNA το λένε για να σε βοηθήσω).
Γιατί όχι; σε όλα τα φαγητά δεν βάζουμε πιπέρι; Πάντως τις πιπερίτσες, όπως τα λες, τις έχω μπόλικες, σε οικογενειακή συσκευασία!
Όσο για το DNA δεν ξέρω...εγώ ήμουν καλό παιδί μέχρι τα 18...
Δημοσίευση σχολίου